ANUNȚ

în etapa 1 de pregătire a elaborării PUZ și RLU aferent inițiat de NEAGOVICI Gheorghe Liviu

“Zonă rezidențială: locuințe individuale”, str. 15, loc. Vladimirescu

Primarul Comunei Vladimirescu anunță publicul, autoritățile interesate și proprietarii terenurilor din zonă, despre intenția realizării unui PUZ și RLU pentru construire zonă rezidențială, de către NEAGOVICI Gheorghe Liviu, dezvoltator al terenului în suprafață de 2.085 mp, situat pe teritoriul administrativ al comunei, în intravilanul localității Vladimirescu, identificat prin CF nr. 305885 Vladimirescu.
Prezentarea succintă a argumentării intenției de elaborare a planului si a obiectivelor acestuia: pe suprafața sus menționată vor fi construite locuințe familiale, în regim mic de înălțime, cu dotările tehnico-edilitare și amenajările aferente.
Cei interesați vor trimite la Primăria Comunei Vladimirescu observații, comentarii sau semnalări în scris, cu privire la intenția de elaborare PUZ în termen de 10 zile calendaristice de la data prezentului anunț, adică din 21.05.2021 – 31.05.2021, iar răspunsurile se vor posta și afișa pe site-ul și la sediul primăriei până la data de 07.06.2021.
Persoana responsabila cu informarea și consultarea publicului este Popovici Corina – compartiment urbanism, e-mail: arhitectsef@primariavladimirescu.ro, tel: 0257-514101.

Primar,
Mihai MAG

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here