Acasă MICA PUBLICITATE Anunț Publicitar

Anunț Publicitar

INFORMARE

Aceasta informare este dată de HLT MAINTENANCE & COINSTRUCTION SRL, cu sediul în Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 270/A, CUI 4077429, J2/556/2019, tel.: 0756-985998, e-mail: arbemasolar@gmail.com, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă „Banat” Timișoara „Aviz de gospodărire a apelor” pentru realizarea lucrărilor cuprinse în proiectul „P.U.Z. – DEZMEMBRARE TEREN, CONSTRUIRE 3 CASE INDIVIDUALE ȘI DRUM ACCES”, în localitatea Firiteaz nr. 25, comuna Șagu, jud. Arad, CF 308065 Șagu. Această investiție este una nouă.
Ca urmare a investiției vor rezulta permanent ape uzate menajere, ce se vor evacua în bazine 3 vidanjabile, după care vor fi epurate prin Stația de Epurare a municipiului Arad.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodărirea apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.
Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului după data de 11.12.2023.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

STIRI PE BUNE